• Családi Ingatlan

Ritaság - S01.E02.


8 óra és Rita már meg is érkezik az irodába, kinyitja ajtót (évek óta saját kulcsa van) kezében a táskája és a saját fényképezőgépe. Ő nem telefonnal fotózza az ingatlanokat. Tudja , hogy igazán jó képeket ezzel tud csinálni. Emlékszik arra, amit a tréningen tanult: „Egy profinak, a felszerelése is profi!”

Tehát 8 óra és Rita tudja, hogy ha ilyenkor bemegy az irodába, még biztos egyedül lesz. Ilyenkor tud nyugodtan telefonálni….

Ma is bejöttek a számításai, az iroda még üres, kizárólag az adminisztráció munkatársai csapnak halk zajt a 3.kerületi iroda emeleti helységben.

Rita nem is lopja a napot, tudja, hogy minél több „ügyfélérintés” történik egy nap, annál közelebb kerül a céljához. Kiválasztja azt a tíz megbízóját akikkel már régen beszélt, de lát potenciált az ingatlanukban. Tíz telefon, gondolja, „abból minimum 4 esetben el kell érnem a célomat”…

Rita érzi, hogy ma bomba formában van....

Három esetben árat csökkent (összesen 7.5 M Ft értékben), két esetben megbeszéli, hogy kimegy az ingatlanhoz és újra fotózza a házakat (és egyből egy táblát is kitesz) és akkor személyesen beszélnek az árról, egy esetben pedig az eladónál eléri, hogy a kiemelt szerződését, Prémium szerződésre módosítsa.

Másik négy esetben riportol az eladási folyamatról és elmondja, hogy a Családi Ingatlan rendszerében hányan nézték meg az ingatlant és abból hány érdeklődést regisztrált.

Rita tudja, hogy ezek a hívások sem mennek kárba, ezekért az eladók egyszer még nagyon hálásak lesznek, ha itt lesz az ideje.

Közben jelez a messenger, Laci üzen neki: IMÁDLAK ! Egy gyors „szívecske” küldés vissza…

Rita Rápillant az órájára…..


Én is kipróbálnám magam!


/forrás:SzP-MK/