• Családi Ingatlan

Ritaság - S01.E03.


Rita rápillant az órájára 9.15h


Még alig jött be néhány értékesítő az irodába és ő már mennyi mindent elvégzett!

….most már túl van a „bemelegítésen”. A hangja bársonyos és mosolygós, de határozott…

Tegnap a városban járva összegyűjtött öt számot eladó ingatlanok tulajdonosaitól. Tudta, hogy ez kevés, ezért az ingatlan hirdető oldalakról gyűjtött még öt magánhirdetőt, akiket fel fog hívni.


Rita nem szeret „hideghívni” de tudja, hogy a siker érdekében néha olyan dolgokat is meg kell tenni, amihez nem annyira fűlik a fogunk. Fülébe csengenek Péternek a cége trénerének szavai : „MINDEN ÁRON KIJUTNI AZ INGATLANBA….!, meg az hogy, „RITA! NEM KELL SZERETNI, DE MEG KELL CSINÁLNI!”


Azért ehhez már neki is szüksége van egy kis koffeinre, ezért a kávégéphez siet… A gép morajlása közben hallja, hogy két kolléga egy elbukott ügyleten kesereg, de nem figyel oda, tudja, hogy a negatív dolgokat nem engedheti be a tudatába.

A kávé után leül hideghívásokat intézni és örül neki, hogy az eladókat végig hívta, jó volt bemelegítésnek. Tudja, hogy a cél a hívásokkal a személyes találkozó leegyeztetése és ma nagyon jól megy neki.

A tíz telefon után csinál magának egy gyors leltárt és örömmel nyugtázza, hogy

5 időpontot egyeztetett le és két esetben kérik, hogy hívja vissza őket, mert a döntést több tulaj együtt hozza majd meg.

Rita örül, hogy döntést kell hozni, így valószínű, hogy ingatlanosnál még nincsen bent az ingatlan, esély egy kizárólagos, vagy kiemelt szerződésre.

Ő mindent el fog követni ennek érdekében, gondolja magában és lelki szemei előtt megjelenik a helyi konkurencia legjobb értékesítője, aki ehhez az ingatlanhoz már tuti nem férhet hozzá….

Rita ismét az órájára pillant!

Precízen rúzsozott szája sarkában picinyke mosoly görbül…ma megint jól gazdálkodik az idejével!

Én is kipróbálnám magam!



/forrás:SzP-MK/