• Családi Ingatlan

A hitelszakértő válaszol - 7 „fő bűn” amit hitelfelvételkor elkövethetsz!


7 „fő bűn” amit hitelfelvételkor elkövethetsz!


1. A számlavezető bankomnál veszem fel a hitelt

A legtöbben a hitelező bank kiválasztásánál természetesnek veszik, hogy a számlavezető bankjuktól kérjenek hitelt! Még akkor is a havi törlesztőrészlet „pár ezer forinttal drágább”. De számolja ki, havi 3.000 Ft mit jelent Önnek 20 év alatt? Jól számolt! Több mint 700.000 Ft a veszteség!


2. Internetes kalkulátorok

A hitelfelvétel komolyabb dolog, mint egy ételrendelés! Hagyja a mindent tudó netes kalkulátorokat a felületesen tájékozódóknak! Ön döntsön felelősen és szánjon időt a szakértővel történő díjmentes beszélgetésre!


3. „A szakértő barát” segítségét kérni, aki „olvasta a neten”

Önnek is van mindenhez értő barátja, családja? Sokaknak! Mindenképp beszélje meg velük a hitelfelvétel részleteit, de a FÜGGETLEN szakértő véleményét ne hagyja figyelmen kívül!


4. A bankban azt mondták…

A bank ért ahhoz amit csinál! Egy banki ügyintéző már nem minden esetben! Ne feledje! Csak egy független szakértőnek érdeke, hogy Ön járjon jól!


5. A gyorsabb a jobb

Az idő pénz mondják, és igaz is, de hosszú távon nem mindig az a jobb, ami néhány héttel gyorsabb! 20-25 évre szóló döntését nem befolyásolhatja valami, amivel 2-3 hetet nyer


6. Nem mondok el minden információt, hátha nem derül ki

Kiderül! Mindig!


7. Nem kérdezek, mert nem szeretnék tudatlannak tűnni!

Ha valaki nem napi szinten foglalkozik valamivel, akkor érthető, hogy kevésbé felkészült mint az, aki naponta ezt csinálja! Bátran kérdezzen! Ha kell ugyanazt többször! Addig, amíg nem biztos teljesen a dolgában!